Συνεδρίαση Επιτροπών για τη Σεισμική Δραστηριότητα στο Ελληνικό Ηφαιστειακό Τόξο

Σήμερα, οι επιτροπές Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (ΟΑΣΠ) συνεδριάζουν στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανάλυση των πρόσφατων δεδομένων σχετικά με τη σεισμική δραστηριότητα στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ των νησιών Σαντορίνης και Αμοργού, καθώς και η λήψη αποφάσεων για τις απαραίτητες επιχειρησιακές δράσεις.

Επίσης, ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση αναμένεται και η απόφαση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων στα νησιά της Σαντορίνης, της Αμοργού, της Ίου και της Ανάφης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.