Συνεχίζει η Μπάγερν Μονάχου τον αγώνα για την κορυφή της Bundesliga

Η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Βέρντερ Βρέμης στην 21η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ στο πλαίσιο του ίδιου αγωνιστικού διαστήματος, η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί κυνηγούν το έβδομο σερί τρίποντο προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα εννέα βαθμών από τη Λεβερκούζεν. Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν θέλει νίκη κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Στουτγκάρδη λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα της με τη Σπόρτινγκ για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ το ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα σε Χόλσταϊν Κίελ και Μπόχουμ υπόσχεται ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, εκτός από τα παραπάνω παιχνίδια, περιλαμβάνονται και άλλοι ενδιαφέροντες αγώνες, ενώ η βαθμολογία δείχνει τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή με 51 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Λεβερκούζεν με 45.

* Σημείωνεται ότι η αναμέτρηση Ουνιόν Βερολίνου-Μπόχουμ έχει κατακυρωθεί υπέρ των φιλοξενούμενων με σκορ 2-0, με έφεση από τους φιλοξενούμενους που εκκρεμεί.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ποινή απαγόρευσης εισόδου και πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον Αθλητικό Δικαστή της Stoiximan GBL

Ο Αθλητικός Δικαστής της Stoiximan GBL επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου ενός μήνα στα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας. Η απόφαση προέκυψε έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για δυσφήμηση του αθλήματος, με το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών να αναστέλλει τις πειθαρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί στον Γιαννακόπουλο για άλλη υπόθεση από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος και η αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκαλεί με τη δήλωσή του για τον ανθρώπινο πόνο, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αντιδρά με αιχμηρές κατηγορίες για την εμπλοκή πολιτικών κομμάτων σε έγκλημα στα Τέμπη.

Νέες Δικογραφίες για Υποθέσεις Πορνογραφίας Ανηλίκων

Νέες δικογραφίες τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος τεσσάρων ατόμων, εντοπισμένων στο πλαίσιο της επιχείρησης Τάλως ΙΙ για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Προβλήματα στην προμήθεια αναλωσίμων σακχαρώδη διαβήτη λόγω νέου συστήματος του ΕΟΠΥΥ

Προβλήματα στην προμήθεια αναλωσίμων σακχαρώδη διαβήτη αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι λόγω νέου συστήματος του ΕΟΠΥΥ που απαιτεί κωδικούς One-Time-Password για την έκδοση γνωματεύσεων.