Πιθανή συνάντηση Πούτιν – Τραμπ: Καμία συζήτηση ακόμα

Η αναμονή για μια πιθανή συνάντηση μεταξύ του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, σύμφωνα με αναφορές του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Interfax. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφέρει ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα αρχικές επαφές για την οργάνωση μιας τέτοιας συνάντησης, ούτε για τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής της, σε περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί.

Και οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συναντηθούν προσωπικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αν η συνάντηση πραγματοποιηθεί, αναμένεται να επικεντρωθεί στον δήλωσε στόχο του Τραμπ να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκινητική κηδεία του 3χρονου Άγγελου στην Καλλιθέα

Συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία του 3χρονου Άγγελου στην Καλλιθέα, μετά την τραγική του απώλεια λόγω κακοποίησης.

Τραυματισμός Πελίστρι: Υποστολή στον οπίσθιο μηριαίο μυ και απουσία για ένα μήνα

Ο Φακούντο Πελίστρι τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και διαγνώστηκε με υποστολή στον οπίσθιο μηριαίο μυ, αναγκάζοντάς τον να απουσιάσει για ένα μήνα από τα γήπεδα. Η επιστροφή του προβλέπεται προς το τέλος της κανονικής περιόδου, με στόχο την έτοιμη επιστροφή στα play off.

Αμερικανοί Κοινοβουλευτικοί Προτείνουν Νόμο κατά της Κινεζικής Εταιρείας DeepSeek

Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί παρουσίασαν πρόταση νόμου για να αποκλειστεί η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης της κινεζικής εταιρείας DeepSeek σε συσκευές της αμερικανικής κυβέρνησης για λόγους ασφάλειας.

Καταδίκη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στην Απόφαση του Τραμπ για Κυρώσεις

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) καταδίκασε την απόφαση του προέδρου Τραμπ να επιβάλει κυρώσεις και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να αποδίδει δικαιοσύνη στον κόσμο. Το ΔΠΔ απορρίπτει το διάταγμα των ΗΠΑ και υποστηρίζει το προσωπικό του, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ συγχαίρει τον Τραμπ.