Επίσκεψη Βασιλιά Κάρολου Γ’ στο Βατικανό

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανακοίνωσε την επίσκεψή του στο Βατικανό στις αρχές Απριλίου, όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά τον πάπα Φραγκίσκο μετά την ανάρρησή του στον θρόνο το 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο 76χρονος βασιλιάς θα ταξιδέψει με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, για να παραστεί σε εκδηλώσεις για το Άγιο Έτος των Καθολικών, το Ιωβηλαίο.

Επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας, ο Κάρολος Γ’ επισκέπτεται επίσης τη Ρώμη και τη Ραβέννα για να τιμήσει τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ιταλίας και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πριν από τη στέψη του, ο Κάρολος είχε επισκεφθεί το Βατικανό πέντε φορές, με την τελευταία επίσκεψη του να πραγματοποιείται το 2019.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Συγχαίρει τον Τραμπ για τις Κυρώσεις στο ΔΠΔ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ συγχαίρει τον πρόεδρο Τραμπ για τις κυρώσεις που επέβαλε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες του ΔΠΔ ως "ανήθικες" και παράνομες.

Αναστολή του σχεδίου του Τραμπ για εθελούσια αποχώρηση ομοσπονδιακών υπαλλήλων

Ομοσπονδιακός δικαστής ανέστειλε προσωρινά το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για εθελούσια αποχώρηση των ομοσπονδιακών υπαλλήλων λίγο πριν την προθεσμία λήξει.

Ορμπάν: “Η Ουγγαρία θα εξασφαλίσει τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ”

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση από αμερικανικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και μέσα ενημέρωσης που επικρίνουν την κυβέρνηση, εστιάζοντας στα προγράμματα της USAID.

Ντέρμπι Αρης-ΑΕΚ στην 21η αγωνιστική της Cyprus League

Ανακάλυψε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Cyprus League μετά την 21η αγωνιστική, με το ντέρμπι Αρης-ΑΕΚ να ξεχωρίζει στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.