Τριήμερο καμπ προετοιμασίας για την εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών

Η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα τριήμερο καμπ προετοιμασίας, από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου, χωρίς τη συμμετοχή παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Η πρώτη συγκέντρωση των 21 πολιστών που κάλεσε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9/2) το πρωί, στο κολυμβητήριο “Ανδρέας Γαρύφαλλος” στην Καστέλλα, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες, οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ. Στο καμπ αναμένεται να συμμετέχουν πολίστες όπως οι Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Λιμαράκης (Απόλλων Σμύρνης), Μάνος Ανδρεάδης, Στάθης Καλογερόπουλος, Σεμίρ Σπάχιτς, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Χατζής (Βουλιαγμένη), Ζαννής Αλαφραγκής, Ντίνος Γενηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Τάκης Δήμου, Μάνος Ζαρδεβάς, Κώστας Κάκαρης, Σπύρος Λυκούδης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Βαγγέλης Πούρος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Ολυμπιακός), Νίκος Κουρούβανης, Νίκος Παπανικολάου (Παναθηναϊκός) και Κώστας Γκιουβέτσης (Πανιώνιος).

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκλονιστική κατάσταση στην Ουκρανία: Απελπισία και ανθρωπιστική κρίση

Η Ουκρανία βρίσκεται σε απόγνωση, με επιθέσεις κατά αμάχων και τρομοκρατικές ενέργειες που προκαλούν ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα καταδικάζει τις επιθέσεις και ζητά ειρήνη και ασφάλεια, ενώ ο ΟΗΕ εργάζεται για λύσεις.

Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες

Η Ελλάδα παρέχει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες και την αμυντική βιομηχανία, εν μέσω προκλήσεων ασφαλείας.

Μελέτη: Περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet HIV" προειδοποιεί ότι περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών στην καταπολέμηση της νόσου.

Κινητοποιήσεις στην Τουρκία: Η αντιπολίτευση καλεί σε γενίκευση των διαδηλώσεων

Μετά τη σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, η αντιπολίτευση στην Τουρκία καλεί τις διαδηλώσεις να επεκταθούν σε όλη τη χώρα.