Νέες Μεταγραφές για τον Ολυμπιακό στο Europa League

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του Europa League με τρεις νέες μεταγραφές στο ρόστερ του. Οι Λουίς Πάλμα, Αντρέ Όρτα και Μπρούνο Ονιεμαέτσι θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” τους περιέλαβαν στη λίστα που υποβλήθηκε στην UEFA με τις αλλαγές που επιτρεπόταν.

Από την προηγούμενη ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού αποχώρησαν πολλοί παίκτες. Οι Γουίλιαν και Μπάκουλας αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ ο Ολιβέιρα δεν περιλαμβάνεται πλέον. Επιπλέον, οι Ντόη, Αποστολόπουλος και Μασούρας αποχώρησαν χωρίς αντικατάσταση, αφήνοντας το ρόστερ της ομάδας λίγο αλλαγμένο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα ανατροπή στη Ligue 1: Η Μαρσέιγ σκόρπισε την Μονπελιέ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Η Μαρσέιγ εξασφάλισε μια εντυπωσιακή νίκη 5-1 επί της Μονπελιέ, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της Ligue 1, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν απέχει μόλις τέσσερις αγώνες από ένα ρεκόρ αήττητου.

Νίκη της Χέρενφεν επί της Αλμέρε Σίτι και αποτελέσματα Eredivisie

Η Χέρενφεν επικράτησε 2-1 της Αλμέρε Σίτι στην Eredivisie, ενώ δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Συναρπαστική αγωνιστική βραδιά στα πλέι-οφ του NBA

Συναρπαστικές αναμετρήσεις στα πλέι-οφ του NBA με εντυπωσιακές επιδόσεις από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ουκρανία: Ζελένσκι κατηγορεί Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός, ενώ προτείνει παράταση της κατάπαυσης για 30 ημέρες μετά το Πάσχα.