Νίκη για τους Σέλτικς επί των Καβαλίερς – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Ο Ντέρικ Γουάιτ ήταν ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς στη νίκη επί των Καβαλίερς, με 14 από τους 20 πόντους του να έρχονται στην τέταρτη περίοδο. Με 6 τρίποντα ευστοχίας, τέσσερα εκ των οποίων στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, ο Γουάιτ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του.

Οι Σέλτικς είχαν επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις από τον Τζέισον Τέιτουμ με 22 πόντους και 7 ασίστ, καθώς και τον Κριστάπς Πορζίνγκις με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε ακόμα 16 πόντους στο νικηφόρο αποτέλεσμα των Σέλτικς.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Ντόνοβαν Μίτσελ ξεχώρισε με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Ντάριους Γκάρλαντ σημείωσε 25 πόντους. Οι Καβαλίερς παραμένουν πρώτοι στην Ανατολή παρά την ήττα τους.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στις 28 Φεβρουαρίου στη Βοστώνη, σε έναν ακόμα αγώνα που αναμένεται να είναι εξίσου αμφίρροπος και συναρπαστικός.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα του ΝΒΑ, ξεχώρισαν οι νίκες των Φιλαδέλφεια, Μπρούκλιν, Τορόντο, Σικάγο, ΛΑ Κλίπερς και Πόρτλαντ, με τη βαθμολογία να παραμένει συναρπαστική σε όλες τις περιφέρειες του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά, οι Σέλτικς πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη επί των Καβαλίερς, ενώ η μάχη για την κορυφή της Ανατολής παραμένει εντατική και αμφίρροπη.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραυματισμός Μαρτίνες: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη ρήξη πρόσθιου χιαστού του Λισάντρο Μαρτίνες, με τον ποδοσφαιριστή να τελειώνει πρόωρα τη σεζόν του.

Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει δημιουργία επιτροπής για θρησκευτική ελευθερία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία επιτροπής για τη θρησκευτική ελευθερία και ενός Γραφείου πίστης στον Λευκό Οίκο, καθώς και την υπογραφή ενός εκτελεστικού διατάγματος που αντιμετωπίζει προκαταλήψεις κατά των Χριστιανών.

Επέκταση επιβράβευσης για αθλητές: Η ανακοίνωση της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ενωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκφράζει ικανοποίηση και ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την επέκταση της επιβράβευσης και του δικαιώματος διορισμού στο Δημόσιο για αθλητές που κατακτούν 4η έως 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λούκα Μόντριτς θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα 39 του χρόνια, εκφράζοντας επιθυμία για παραμονή στη Ρεάλ Μαδρίτης και συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.