Η Χαμάς ανοιχτή σε συνομιλίες με την κυβέρνηση Τραμπ

Ένα μέλος της ηγετικής ομάδας του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς ανέφερε πως είναι έτοιμοι να διεξαγάγουν συνομιλίες με την κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η Χαμάς δεν έχει αντίρρηση σε επαφές με την αμερικανική κυβέρνηση, ανοίγοντας τον διάλογο με τα διάφορα μέρη σε διεθνές επίπεδο.Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται μετά από την ανακοίνωση του προέδρου Τραμπ που προτείνει τη μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας σε άλλες χώρες, σε μια απόλυτη αλλαγή πολιτικής για την περιοχή του Μεσανατολικού.Ο εκπρόσωπος της Χαμάς υπογράμμισε πως η διεξαγωγή συνομιλιών με τους Αμερικανούς θεωρείται αναγκαία, καθώς οι ΗΠΑ αποτελούν κρίσιμο παράγοντα στην περιοχή. Έτσι, η Χαμάς είναι ανοιχτή σε διάλογο με την αμερικανική κυβέρνηση, αντίθετα προς τις προηγούμενες πολιτικές πρακτικές.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Απαγόρευση ελικοπτέρων στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου Ρέιγκαν

Η FAA εξετάζει την επιβολή μόνιμης απαγόρευσης στα ελικόπτερα να πλησιάζουν εμπορικά αεροσκάφη στον αεροδρόμιο Ρέιγκαν, μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που συγκλόνισε τις ΗΠΑ.

Ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Κίεβο: Τραγωδία σε πέντε συνοικίες

Νέα τραγωδία στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, με αεροπορικούς βομβαρδισμούς να στοιχίζουν τη ζωή σε έναν άνθρωπο και να προκαλούν πυρκαγιά σε πέντε συνοικίες του Κιέβου.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2035: Ένας Παγκόσμιος Προορισμός της Πρεμιέρας

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2035 αναμένεται να γίνει ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς για κατοικία, επενδύσεις και τουρισμό, με την αξία των ακινήτων να αυξάνεται σημαντικά και την περιοχή να γίνεται premium real estate spot στην Ευρώπη.

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου» για ιδιοκτήτες ακινήτων

Από σήμερα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου» με άτοκα δάνεια για ενεργειακή αναβάθμιση.