Επικράτησε ο Αλιμος στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στο final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης

Ο Αλιμος επικράτησε ευκολότερα από ό,τι αναμενόταν στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με σκορ 14-3, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στο final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Βόλο, το διήμερο 21-22 Φεβρουαρίου. Η ομάδα θα δώσει το “παρών” για δεύτερη συνεχή χρονιά σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Στο παιχνίδι, η Κλαούντια Μαρλέτα δεν αγωνίστηκε, αλλά πρωταγωνίστρια ήταν η Νατάσα Ριμπάνσκα, η οποία πέτυχε έξι γκολ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα της.

Με την πρόκριση του Αλίμου, ολοκληρώθηκε η τετράδα των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο final-4, μαζί με τον Ολυμπιακό, τη Βουλιαγμένη και τα Χανιά. Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ.

Στα αντίστοιχα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών περιλαμβάνονται οι εξής αναμετρήσεις:

  • ΠΕΚΕΒ-Χανιά: 11-26
  • ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη: 5-13
  • Ολυμπιακός-Γλυφάδα: 16-6
  • Πανιώνιος-Αλιμος: 3-14

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραυματισμός Μαρτίνες: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη ρήξη πρόσθιου χιαστού του Λισάντρο Μαρτίνες, με τον ποδοσφαιριστή να τελειώνει πρόωρα τη σεζόν του.

Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει δημιουργία επιτροπής για θρησκευτική ελευθερία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία επιτροπής για τη θρησκευτική ελευθερία και ενός Γραφείου πίστης στον Λευκό Οίκο, καθώς και την υπογραφή ενός εκτελεστικού διατάγματος που αντιμετωπίζει προκαταλήψεις κατά των Χριστιανών.

Επέκταση επιβράβευσης για αθλητές: Η ανακοίνωση της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ενωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκφράζει ικανοποίηση και ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την επέκταση της επιβράβευσης και του δικαιώματος διορισμού στο Δημόσιο για αθλητές που κατακτούν 4η έως 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.