Πρόστιμο 20.000 Ευρώ στον Ολυμπιακό για Πανό στο Γ. Καραϊσκάκης

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πανό που ανάρτησαν οπαδοί της ομάδας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στις 26 Ιανουαρίου στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ΔΕΑΒ, αφού έλαβε υπόψη τις εκθέσεις της αστυνομίας, του παρατηρητή της Super League και του δικού της παρατηρητή, έκρινε ότι το επίμαχο πανό είχε ιδεολογικό χαρακτήρα και υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος της ελληνικής δικαιοσύνης, τιμωρώντας με χρηματική ποινή τους “ερυθρόλευκους”, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επέκταση επιβράβευσης για αθλητές: Η ανακοίνωση της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ενωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκφράζει ικανοποίηση και ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την επέκταση της επιβράβευσης και του δικαιώματος διορισμού στο Δημόσιο για αθλητές που κατακτούν 4η έως 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λούκα Μόντριτς θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα 39 του χρόνια, εκφράζοντας επιθυμία για παραμονή στη Ρεάλ Μαδρίτης και συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Εθελοντές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη Σαντορίνη

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αποστέλλει εθελοντές στη Σαντορίνη για να παρέχουν βοήθεια στους κατοίκους που πλήττονται από τις σεισμικές δονήσεις, εστιάζοντας και στη ψυχοκοινωνική στήριξη.

Σάλος γύρω από την έκθεση του Μουσείου Επιστημών του Λονδίνου

Μια νέα έκθεση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου προκαλεί αντιδράσεις με την παρουσία Lego και την αναφορά στη θεωρία των δύο φύλων.