Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει ως προορισμό τη Ντιζόν της Γαλλίας, όπου αύριο θα δώσει μάχη με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης φάσης του FIBA Europe Cup. Απόψε προγραμματίζεται η πρώτη προπόνηση στο γαλλικό έδαφος, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, προετοιμασία για την αναμέτρηση που ακολουθεί.
Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κατσίβελης, εκφράζει την απαιτητικότητα του αγώνα: “Η Ντιζόν είναι μια ποιοτική ομάδα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Στοχεύουμε στη νίκη που θα μας δώσει την πρώτη θέση στον ομίλο”.
Οι “ασπρόμαυροι” έχουν το προβάδισμα των 14 πόντων από το πρώτο παιχνίδι, αλλά οι προετοιμασίες επικεντρώνονται στην αναζήτηση της νίκης. Η αποστολή περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, με τη συμμετοχή του Άπσον να είναι αβέβαιη λόγω τραυματισμού.
Οι προπονήσεις στην Ντιζόν θα διεξαχθούν στην έδρα της αντίπαλης ομάδας, ενώ ο αγώνας αναμένεται να είναι ένας ακόμη σημαντικός σταθμός για τον ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Στην Γαλλία, οι “ασπρόμαυροι” θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση και να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον ομίλο.