Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ για τον 13ο και 14ο μισθό

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2025, στις 12:30, παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο.

Για την υλοποίηση της διαμαρτυρίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νεϊμάρ: Νέος τραυματισμός και προβλήματα για τη Σάντος

Νέος τραυματισμός για τον Νεϊμάρ και ανασφάλεια για την επιστροφή του στη Σάντος, με τον ποδοσφαιριστή να χρειάζεται τουλάχιστον έναν μήνα ανάρρωσης. Η ομάδα παρακολουθεί στενά την πρόοδο της θεραπείας του, ενώ το μέλλον της συνεργασίας τους παραμένει αβέβαιο λόγω της λήξης του συμβολαίου τον Ιούνιο.

Ανανέωση συμβολαίου για τον Άλφα Ντιαλό με την Μονακό

Ο Άλφα Ντιαλό ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μονακό, με εντυπωσιακά στατιστικά από τη συμμετοχή του στη EuroLeague.

Ο Ματίας Λεσόρ καλεί τους αθλητές να αντιδράσουν για τη Μαρτινίκα

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, αναφέρει τη στήριξή του προς τη Μαρτινίκα και καλεί τους αθλητές να αντιδράσουν για το υψηλό κόστος ζωής που την ταλαιπωρεί.

Αντσελότι: “Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο, όχι με εσάς”

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ενώ υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες του.