Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη σεισμική δραστηριότητα

Η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας στη θαλάσσια περιοχή της Ανύδρας, μεταξύ Θήρας και Αμοργού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα μέτρα που λαμβάνονται. “Εξετάζονται όλα τα στοιχεία της σεισμικής δραστηριότητας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι προληπτικά”, τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας παροτρύνει τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και να είναι ενήμεροι για την εξέλιξη της κατάστασης. Υπογραμμίζει τη σημασία της εγρήγορσης και της οργάνωσης στο πεδίο, ενώ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου. “Οι ειδικοί έχουν τη γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με επιτυχία”, ανέφερε ο κ. Κικίλιας, προτρέποντας να δοθεί προτεραιότητα στην αξιόπιστη ενημέρωση από τους ειδικούς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κατάταξη ATP: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 11ος στον κόσμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε μια θέση και βρίσκεται τώρα 11ος στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, με τον Γιανίκ Σίνερ στην κορυφή.

Αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά EuroBasket 2025

Ο Εβάν Φουρνιέ αποσύρεται από την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά EuroBasket 2025, με τον Τίμοθε Λουγουάγου-Καμπαρό και τον Πετρ Κορνελί να τον αντικαθιστούν. Η Γαλλία χρειάζεται μία νίκη για να προκριθεί, αντιμετωπίζοντας την ανταγωνιστική Κύπρο.

Νέο Εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης για Δημοσιογράφους

Ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Σπινόζα παρουσιάστηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες στη Γαλλία, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους δημοσιογράφους.

Νέα βίντεο σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη: Εξελίξεις στην έρευνα

Νέα βίντεο σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δημοσιεύθηκαν, ενισχύοντας την έρευνα για τη γνησιότητα των καταθέσεων και το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας.