Ολυμπιακός: Απόκτηση Λουίς Πάλμα – Νέο μεταγραφικό απόκτημα

 Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Λουίς Ενρίκε Πάλμα Οσεγκέρα, του ταλαντούχου 25χρονου εξτρέμ. Γεννημένος στη La Ceiba της Ονδούρας, ο Πάλμα προέρχεται από την Celtic, όπου εντυπωσίασε με 48 συμμετοχές, 10 γκολ και 10 ασίστ. Στο παρελθόν, έπαιξε στον Άρη, σημειώνοντας 17 γκολ και 11 ασίστ σε 52 παιχνίδια.
 Επίσης, ο Πάλμα έχει αγωνιστεί σε CDS Vida και Real Monarchs SLC στην πατρίδα του, ενώ έχει εμφανιστεί 18 φορές με την εθνική ομάδα της Ονδούρας, σημειώνοντας τρία γκολ. Καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού, Λουίς Πάλμα!

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ενίσχυση Περιφερειακής Οικονομίας: Συνεργασία Επιμελητηρίων

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, επισημαίνει την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ επιμελητηρίων για την ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας.

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.