Η πρωτοπόρος Μύκονος συνέχισε τον εντυπωσιακό της πορεία στην Elite League/Α2 Ανδρών στο μπάσκετ, καθώς επικράτησε με σκορ 98-82 του Βίκου Ιωαννίνων στην 20η αγωνιστική.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΧΑΝΘ επικράτησε της Νήαρ Ηστ με 87-82, ενώ ο Ηρακλής επανήλθε στην τρίτη θέση της κατάταξης με νίκη επί του Παπάγου (78-68).
Ο Ερμής έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών, επικρατώντας με 74-47 του Πανερυθραϊκού, ενώ η Ελευθερούπολη ανατρέποντας το σκορ, επικράτησε 69-56 της Δόξας Λευκάδας.
Οι Ίκαροι Τρικάλων συμπλήρωσαν εννιά νίκες, επικρατώντας 78-73 του Κοροίβου, με τον Μάριο Πουλιανίτη να πραγματοποιεί τριπλ-νταμπλ με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Τέλος, ο Έσπερος Λαμίας επικράτησε με 97-96 του Ψυχικού, με τρίποντο του Ντούντα Σανάντζε στην εκπνοή της παράτασης.