Μεταγραφή-έκπληξη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Άιντιν Χέβεν, 18 ετών, από την Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2029, με οψιόν παράτασης για έναν ακόμη χρόνο.
 Ο νεαρός αθλητής, που έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Είμαι απίστευτα περήφανος που εντάχθηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δώσω τα πάντα για να συνεχίσω την εξέλιξή μου και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ”, δήλωσε ο Χέβεν.
 Ο νεαρός αμυντικός, που ήταν στον πάγκο της Άρσεναλ σε τρεις αγώνες της Premier League, προετοιμάζεται να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ.
 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει αύριο την Κρίσταλ Πάλας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.