Εκνευρισμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς με τους Σπερς

Εκνευρισμένος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξαιτίας ενός φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο του Κρις Πολ, που έριξε τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς στο παρκέ, στην ήττα της ομάδας του Μιλγουόκι με 144-118 από τους Σπερς.

Ο Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε στο δεξί ισχίο και στην πλάτη του και είπε αμέσως κάτι στον Πολ δείχνοντάς τον. Ήταν 3:46 πριν από το φινάλε κι ενώ το ματς είχε κριθεί, με τη διαφορά να είναι στους 20 πόντους, ο Πολ φάνηκε να τράβηξε τον Αντετοκούνμπο και να τον πετάει στο παρκέ. Ο Ντοκ Ρίβερς ζήτησε αντιαθλητικό, αλλά οι διαιτητές έδωσαν απλό φάουλ, μετά από τον έλεγχο της φάσης.

Η απογοήτευση του Αντετοκούνμπο παρέμεινε μετά το παιχνίδι. Περίμενε αρκετά δευτερόλεπτα κοντά στο μισό γήπεδο τον Πολ. Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια για λίγο καθώς ο Πολ περίμενε να κάνει μια συνέντευξη στο γήπεδο μετά τον αγώνα.

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, δεν με δοκιμάζουν», είπε ο Αντετοκούνμπο στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Αν με δοκιμάσεις, είναι μια διαφορετική πλευρά. Αν με δοκιμάσεις, θα δεις αυτή τη διαφορετική πλευρά μου», πρόσθεσε.

Ο Αντετοκούνμπο είπε αρχικά ότι «τίποτα» δεν συνέβη, αποκαλώντας τη «δυνατή φάση», πριν προσθέσει: «Δεν ξέρω αν μου έβαλαν τρικλοποδιά ή με έσπρωξαν». Στη συνέχεια, διευκρίνισε όταν ρωτήθηκε γιατί περίμενε τον Πολ μετά το παιχνίδι.

«Στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι είμαστε όλοι άντρες. Όλοι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο», είπε ο Αντετοκούνμπο. «Αν οι λέξεις ξεπερνούν τη γραμμή, τότε πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Πραγματικά δεν λέω πολλά. Δεν λέω πολλά για να ξεκινήσω, προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Αν νιώθω ότι βάζεις τη ζωή μου, την καριέρα μου και το σώμα μου σε κίνδυνο, φτάνει, αδερφέ, έχω μια οικογένεια να ταΐσω, και αυτό που σε κάνει να γελάς μπορεί επίσης να σε κάνει να κλαις».

Μετά το παιχνίδι, σημειώθηκε μια μικρή συμπλοκή που διαλύθηκε γρήγορα από συμπαίκτες και προσωπικό ασφαλείας.

«Ο Γιάννης είναι τόσο ταπεινός όσο κανένας στο πρωτάθλημά μας», είπε ο προπονητής του Μιλγουόκι Ντοκ Ρίβερς. «Λοιπόν, αν ήταν αναστατωμένος με κάτι, μάλλον θα μαντέψω ότι κάτι συνέβη».

Το περιστατικό στιγμάτισε κάπως μια ανταγωνιστική αναμέτρηση μεταξύ δύο από τους κορυφαίους διεθνείς παίκτες του πρωταθλήματος στον Αντετοκούνμπο και τον Γουεμπανιαμά.

Ο Αντετοκούνμπο σημείωσε 35 πόντους με 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ γράφοντας ιστορία. Ήταν -όπως αναφέρει το ESPN-το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι του Αντετοκούνμπο με τουλάχιστον 35 πόντους και 10 ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας τον Καρίμ Αμπντύλ Τζαμπάρ για το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γουεμπανιαμά έκανε τον έκτο αγώνα της καριέρας του με τουλάχιστον 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 τάπες, ισοφαρίζοντας το δεύτερο σε αριθμό τέτοιων παιχνιδιών τις τελευταίες 20 σεζόν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα

Νέα σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ντουράν: Ο νέος συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με “χρυσό” συμβόλαιο

Ο Τζον Ντουράν γίνεται συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας "χρυσό" συμβόλαιο έως το 2030 και κερδίζοντας περίπου δύο χιλιάδες ευρώ την ώρα. Ο νεαρός φορ από την Κολομβία έκανε εντυπωσιακή πορεία στην Αγγλία και τώρα μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία με αεροπλάνο για να παίζει στη νέα του ομάδα.

Αναμένεται Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον Απρίλιο

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πιθανή σύγκληση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον μήνα Απρίλιο, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία.

Ελληνοτουρκικά: Οι Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αναφέρθηκε στην ελληνοτουρκική σχέση και τις προσπάθειες για επίλυση των διαφορών μέσω διαλόγου και συνεργασίας.