Απελευθερώθηκαν Ισραηλινοί Ομήρες μετά από 484 Ημέρες Ομηρείας

Ο Γαλλοϊσραηλινός Οφέρ Καλντερόν και ο Ισραηλινός Γιάρντεν Μπίμπας απελευθερώθηκαν σήμερα το πρωί από την οργάνωση Χαμάς, μετά από 484 ημέρες ομηρείας στη Λωρίδα της Γάζας. Οι δύο άνδρες παραδόθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό στον ισραηλινό στρατό και επέστρεψαν στο Ισραήλ, όπως ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με επίσημη πηγή, οι δύο άνδρες συνοδεύτηκαν από μέλη των ειδικών δυνάμεων προς το ισραηλινό έδαφος.

Ο τρίτος όμηρος, ο Αμερικανοϊσραηλινός Κιθ Σίγκελ, αναμένεται να απελευθερωθεί σήμερα, μεταφερόμενος σε άλλη τοποθεσία αργότερα μέσα στο πρωινό.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο λήπτη να νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας. Ο δωρητής, ένας 3χρονος, έδωσε την απόφαση για δωρεά οργάνων μετά από τραγικό συμβάν.

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει τα αίτια του περιστατικού.

Πρώτες πληροφορίες από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες και τις εκρήξεις που ακολούθησαν.

Η Σαντορίνη του 1956: Η μαρτυρία μιας επιζήσασας

Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τη Σαντορίνη του 1956, όπου μια επιζήσασα μοιράζεται τις αναμνήσεις της από τον μεγάλο σεισμό που συγκλόνισε το νησί.