Συγκλονιστικές ιστορίες πίσω από την αεροπορική τραγωδία στην Ουάσινγκτον

Η αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε πάνω από την Ουάσινγκτον έχει προκαλέσει σοκ, καθώς δύο αεροσκάφη, ένα της America Airlines και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 67 άτομα.

Ο 29χρονος Ράιαν Ο’ Χάρα, επικεφαλής του πληρώματος του ελικοπτέρου, αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τον ενός έτους γιο τους. Ο πιλότος του ελικοπτέρου, Άντριου Ίβς, ήταν πατέρας δύο παιδιών και η γυναίκα του ζήτησε προσευχές για τις οικογένειές τους καθώς θρηνούν την απώλεια.

Στο αεροσκάφος της America Airlines, οι πιλότοι ήταν ο 34χρονος Τζόναθαν Κάμπος και ο 29χρονος Σάμιουελ Λίλι, ο οποίος είχε πρόσφατα αρραβωνιαστεί. Σημειώνεται ότι ο Λίλι είχε πετάξει με τον ίδιο τύπο ελικοπτέρου στην ίδια περιοχή, γεγονός που προσθέτει τραγική ειρωνεία στην κατάσταση.

Τα δύο αεροσκάφη κατέπεσαν στα παγωμένα νερά του ποταμού Ποτόμακ, καθιστώντας απίθανη τη διάσωση επιζώντων. Ανάμεσα στα θύματα του αεροπλάνου ήταν τρεις μαθητές από τα δημόσια σχολεία της κομητείας Fairfax, μαζί με τους γονείς τους, γεγονός που προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινότητα.

Η έφορος των σχολείων, Δρ Μισέλ Ριντ, εξέφρασε τη λύπη της για την απώλεια των μελών της κοινότητας λόγω του θλιβερού συμβάντος στο Εθνικό Αεροδρόμιο Ρίγκαν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποσύρονται Αμερικανοί Στρατιώτες από τη Συρία

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απόσυρση στρατιωτικών από τη Συρία, μείωνοντας την παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α γενέθλιά του

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α του γενέθλια. Μια αναδρομή στην εντυπωσιακή καριέρα του στο ποδόσφαιρο και τα κατορθώματά του.

Ομάδα Volkswagen σκέφτεται μετεγκατάσταση παραγωγής στις ΗΠΑ

Η Ομάδα Volkswagen εξετάζει τη μετεγκατάσταση της παραγωγής της μάρκας Audi στις ΗΠΑ για να αποφύγει τους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς. Ο επικεφαλής του ομίλου δηλώνει ότι διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ.

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό: 148 νεκροί από φωτιά σε ξύλινο πλοίο

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό με 148 νεκρούς από φωτιά και ανατροπή ξύλινου πλοίου που μετέφερε εκατοντάδες ανθρώπους.