Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μιλάει για τα Play Off του Europa League και το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στην εκπομπή των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports, αφιερωμένη στην κλήρωση των Play Off του UEFA Europa League, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, 24χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αρχικά, ο Μιχαηλίδης σχολίασε την κλήρωση κόντρα στη Στεάουα, από την οποία ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 1-0 στην Τούμπα, γνωστοποιώντας πως ο αντίπαλος δεν απασχολούσε την ομάδα του. Εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα, τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την Super League, ο Μιχαηλίδης επεσήμανε πως κάθε αγώνας είναι τελικός για την ομάδα του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της νίκης σε κάθε παιχνίδι.

Ο Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης πως η ομάδα δείχνει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, παρά την πρόσφατη ήττα από τη Σοσιεδάδ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.