Ο Κάμπι Λάμε, ο δημοφιλής tik-toker με τους περισσότερους ακολούθους παγκοσμίως, ανακοινώθηκε ως νέος πρεσβευτής της Unicef, καθώς ολοκλήρωσε μια επίσκεψη στη Σενεγάλη, τη γενέτειρά του. Η ανακοίνωση έγινε από τον περιφερειακό διευθυντή της Unicef για τη Δυτική και Κεντρική Αφρική, Ζιλ Φανινού, σε μια τελετή στο Ντακάρ.
Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος που ο Κάμπι Λάμε εντάσσεται στην οικογένεια της Unicef ως νέος πρεσβευτής καλής θέλησης”. Η αυθεντικότητα και η δέσμευσή του τον καθιστούν έναν εξαιρετικό πρεσβευτή για τα παιδιά, σύμφωνα με τον Φανινού.
Ο Κάμπι Λάμε, ηλικίας 24 ετών, είναι κορυφαίος στον κόσμο στην εφαρμογή TikTok, με 162,8 εκατομμύρια followers. Είναι Ιταλός με καταγωγή από τη Σενεγάλη και είναι γνωστός για τα σύντομα, χωρίς λόγια βίντεό του, με τα οποία αποδομεί τις εμφανίσεις άλλων χρηστών.