Νέα μεταγραφή: Απόστολος Αποστολόπουλος στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Απόστολου Αποστολόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο 22χρονος αμυντικός, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, έχει παίξει φέτος σε διάφορες διοργανώσεις και φαίνεται αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στη νέα του ομάδα.Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι πολλή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω στο γήπεδο.”Ο Αποστολόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό και μετά από πολύτιμη εμπειρία στον Ολυμπιακό, πλέον είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην ομάδα του Αγρινίου.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Οι Πάσχατικές Ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε τις ευχές του για το Πάσχα μέσω μιας ανάρτησης στα social media, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Με τη φωτογραφία και το μήνυμά του, ευχήθηκε χαρά, αγάπη και δύναμη σε όλους.

Ο Εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής

Ο εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής αποτελεί μια πράξη μνήμης και αγάπης, διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις και την πολιτιστική ταυτότητα.

Ολυμπιακός Γυναικών: Τέταρτος διεθνής τίτλος με θρίαμβο στο World Cup

Ο Ολυμπιακός Γυναικών κατέκτησε τον τέταρτο διεθνή τίτλο στην ιστορία του, κυριαρχώντας στο World Cup με 13-9 επί της Ουγγαρίας, υπό τον Χάρη Παυλίδη.

Αντσελότι: Αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενδιαφέρον από τη Βραζιλία

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.