Κρίσιμη κατάσταση για το 3χρονο αγόρι που κακοποιήθηκε

Η αγωνία για την υγεία του 3χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου κορυφώνεται, καθώς το παιδί υπήρξε θύμα σοβαρής κακοποίησης από τη μητέρα και τον σύντροφό της, οι οποίοι πλέον κρατούνται προφυλακισμένοι.

Από την Παρασκευή, έχουν αρχίσει οι απαιτούμενες εξειδικευμένες εξετάσεις για την κατάσταση του εγκεφάλου του. Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, καθώς τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Η γιατρός που το παρέλαβε με το ΕΚΑΒ αποκάλυψε ότι το παιδί ήταν σε κώμα. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, δήλωσε ότι αναμένονται πρόσθετες εξετάσεις που θα καθορίσουν εάν το παιδί είναι κλινικά νεκρό ή ζει.

Οι πληροφορίες που έχουν προκύψει μέχρι τώρα δείχνουν ότι το παιδί φέρει σοβαρά τραύματα, με κακώσεις που χρονολογούνται από τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Έχει υποστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ρήξη κοιλιακής αορτής, καθώς και εγκαύματα και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος.

Η φρίκη της κατάστασης αποκαλύφθηκε όταν μια 17χρονη γειτόνισσα κάλεσε το ΕΚΑΒ, βλέποντας το παιδί αναίσθητο και τον πατριό του να φωνάζει να ξυπνήσει. Η ίδια η γιατρός του ΕΚΑΒ περιέγραψε την κατάσταση του παιδιού και τις ανησυχίες που προήλθαν από την πρώτη εξέταση.

Εάν ο 3χρονος κηρυχθεί κλινικά νεκρός, το κατηγορητήριο κατά της μητέρας και του πατριού του θα αναβαθμιστεί από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.