Ένα Στροβιλισμός Τέχνης στην Art Genève

Στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo στη Γενεύη, η Art Genève άνοιξε τις πύλες της, φιλοξενώντας 80 γκαλερί εξειδικευμένα στη μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη, καθώς και μη εμπορικές οντότητες, ιδιωτικές συλλογές και πολιτιστικά ιδρύματα.

Το τμήμα Sur-Mesure, με επιμέλεια του Nicolas Trembley, παρουσιάζει μνημειώδη έργα. Στην ενότητα Μουσική, παρουσιάζονται παραστάσεις και εγκαταστάσεις υπό την επιμέλεια του συνθέτη Augustin Maurs, σε συνεργασία με την ιστορικό και επιμελήτρια Catherine Othenin-Girard.

Η έκθεση εμπλουτίζεται με ένα ειδικό τμήμα για εκδότες τέχνης και εκδόσεις, καθώς και μια σειρά από συζητήσεις, Art Talks.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Νίκος Σταθόπουλος: Η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός

Ο Νίκος Σταθόπουλος, ένας από τους πλέον έμπειρους επενδυτές, μιλάει για τη σχέση του με την Ελλάδα και τη στρατηγική επένδυσης της BC Partners στη χώρα.