Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις δηλώσεις Μαρινάκη

Αντιδράσεις και αιχμηρές απαντήσεις αντάλλαξαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν σχετικά με την έκρηξη που συγκλόνισε τη χώρα.

Ο κ. Τσουκαλάς επισήμανε ότι ο κ. Μαρινάκης, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που του τέθηκε, προτίμησε να επιτεθεί με μικροψυχία και προσωπική εμπάθεια, προκαλώντας έτσι άμεση αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ημερομηνία του τελικού πόρισματος της Πυροσβεστικής, η οποία ήταν μεταγενέστερη της δήλωσης του Πρωθυπουργού, και προέβη σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης προγενέστερου εγγράφου που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Μητσοτάκη.

Οι αντιδράσεις αυτές αναδεικνύουν τη σημασία του θέματος και τη σύγχυση που επικρατεί στην κοινή γνώμη, καθώς η αναζήτηση της αλήθειας σχετικά με την έκρηξη παραμένει ανοιχτή.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποσύρονται Αμερικανοί Στρατιώτες από τη Συρία

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απόσυρση στρατιωτικών από τη Συρία, μείωνοντας την παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α γενέθλιά του

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α του γενέθλια. Μια αναδρομή στην εντυπωσιακή καριέρα του στο ποδόσφαιρο και τα κατορθώματά του.

Ομάδα Volkswagen σκέφτεται μετεγκατάσταση παραγωγής στις ΗΠΑ

Η Ομάδα Volkswagen εξετάζει τη μετεγκατάσταση της παραγωγής της μάρκας Audi στις ΗΠΑ για να αποφύγει τους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς. Ο επικεφαλής του ομίλου δηλώνει ότι διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ.

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό: 148 νεκροί από φωτιά σε ξύλινο πλοίο

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό με 148 νεκρούς από φωτιά και ανατροπή ξύλινου πλοίου που μετέφερε εκατοντάδες ανθρώπους.