Τραγικό τροχαίο στην Αργολίδα: Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους

Ένας 20χρονος και ένας 23χρονος έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κρανιδίου-Πορτοχελίου, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο για άγνωστη ακόμα αιτία, έχοντας ως αποτέλεσμα τον θάνατο τους.

Τραυματίστηκαν επίσης και οι επιβάτες του αυτοκινήτου, μία 68χρονη και μία 42χρονη, οι οποίοι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Τρίπολης.

Δυστυχώς, οι δύο νεαροί υπέκυψαν στα τραύματά τους λίγο αργότερα, ενώ η προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων από αεροπορική επίθεση drones στη Ρωσία

Αεροπορική επίθεση drones της Ουκρανίας προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων στην περιφέρεια Κρασναντάρ της νότιας Ρωσίας, με τον περιφερειάρχη να διαβεβαιώνει ότι η πυρκαγιά έχει περιοριστεί και δεν υπάρχουν απώλειες.

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".