Συλλυπητήρια από το Υπουργείο Εξωτερικών για το αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσιγκτον

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσιγκτον. Σε ανάρτηση του στο Χ επισημαίνει: « Βαθιά συγκλονισμένοι από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσιγκτον, DC Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων» και καταλήγει:
«Στεκόμαστε δίπλα στον αμερικανικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανακοινώθηκαν όλες οι ποινικές δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από τις ποινικές δικογραφίες που αφορούν το έγκλημα των Τεμπών και αντιδρά στις κατηγορίες για απόκρυψη.

ΠΑΣΟΚ: Κοινωνική Ευαισθησία για το πρόβλημα των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους

Το ΠΑΣΟΚ ζητά λήψη μέτρων με κοινωνική ευαισθησία για την επίλυση του προβλήματος των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, σε συνεργασία με τους φορείς της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κρεμλίνο: “Κενές νοήματος” οι δηλώσεις Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις με Πούτιν

Το Κρεμλίνο αντέδρασε στις δηλώσεις του Ζελένσκι που δήλωσε έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν, χαρακτηρίζοντάς τες "κενές νοήματος". Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας εξέφρασε αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του Ουκρανού προέδρου, ενώ ο Ζελένσκι αναθεώρησε τη θέση του τα τελευταία χρόνια. Η πιθανότητα διαπραγμάτευσης με τον Πούτιν και η αντίδραση του Κρεμλίνου έρχονται στο προσκήνιο.

Ανάλυση Υπουργού Προστασίας Πολίτη για τα Αποτελέσματα Ενδοοικογενειακής Βίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν το 2024.