Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ επανασυνδέονται για διαφημιστικό σποτ

Οι συμπρωταγωνιστές και θρύλοι των ρομαντικών κομεντί Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan) και Μπίλι Κρίσταλ (Billy Crystal) έσμιξαν ξανά για ένα διαφημιστικό σποτ που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LIX στις 9 Φεβρουαρίου.

Η διαφήμιση για διάσημη μαγιονέζα διάρκειας 30 δευτερολέπτων δείχνει τους δύο ηθοποιούς στο παλιό τους στέκι, το Katz’s Delicatessen στο Lower East Side του Μανχάταν, εκεί όπου γυρίστηκε πριν από 36 χρόνια η θρυλική σκηνή του οργασμού για την ταινία “When Harry Met Sally”.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας άφησαν να ξαναμπούμε εδώ μέσα” λέει ο Κρίσταλ στο σποτ, με τη Ράιαν να απαντά: “Γιατί; Κανείς δεν το θυμάται αυτό”.

Κατά τη διάρκεια της σκηνής, η σταρ φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με το σάντουιτς της, μέχρι που βάζει μια γερή δόση μαγιονέζας.

Και αυτό είναι προφανώς αρκετό για να την κάνει να επαναλάβει την διάσημη σκηνή.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ιστορική ανατροπή για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Εβερτον

Η Λίβερπουλ έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Εβερτον, στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαιντ, ανακόπτοντας την πορεία της προς τον τίτλο. Μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Αρνε Σλοτ που παρέταξε ενδεκάδα χωρίς Αγγλούς παίκτες για πρώτη φορά στα 132 χρόνια ιστορίας της.

Συνεργασία για δίκαιη ειρήνη: Οι δηλώσεις Τουσκ και Τραμπ για την Ουκρανία

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνουν την ανάγκη για συνεργασία προς την επίτευξη δίκαιης ειρήνης στην Ουκρανία.

Ρωσία: Μεντβέντεφ – Πούτιν – Τραμπ: “Αδύνατο να μας γονατίσουν”

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εκφράζει την αποφασιστικότητα της Ρωσίας να μην υποκύψει σε πιέσεις και να διατηρήσει την ανεξαρτησία της.

Εντατικοποίηση επιστροφών αιτούντων άσυλο στην Γεωργία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση επιστροφής αιτούντων άσυλο προς τη Γεωργία, στο πλαίσιο προγράμματος χρηματοδοτούμενου από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σημαντική αυτή εξέλιξη.