Ανάλυση της Συνέντευξης του Κώστα Τσουκαλά στον Σκάι

Ανάλυση των δηλώσεων του Κώστα Τσουκαλά σχετικά με την συνέντευξη του πρωθυπουργού και την εξέλιξη της υπόθεσης της Τραγωδίας των Τεμπών.

«Πρώτη φορά, προσπαθώντας να “αδειάσει” τους πάντες – τους βουλευτές του, τα στελέχη του, τη Hellenic Train, τον ΟΣΕ- κατά τη γνώμη μου “άδειασε” τον εαυτό του», σχολίασε ο Κώστας Τσουκαλάς σε τηλεοπτική παρουσία του στον Σκάι, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στην αντίφαση των δηλώσεων του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας την ανάγκη για διαφάνεια και ευθύνη. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναφοράς του αιτήματος για προανακριτική διαδικασία, υπογραμμίζοντας την αναζήτηση δικαιοσύνης.

Ο κ. Τσουκαλάς αναφέρθηκε επίσης στις αντιδράσεις των υπουργών και των βουλευτών, καταδικάζοντας την αδιαφορία της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών. Τέλος, απάντησε στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις διαδικασίες ελέγχου και διαφάνειας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.