Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα προημιτελικά του 500άρι τουρνουά του Λιντς

Με εντυπωσιακή απόδοση, η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 500άρι τουρνουά του Λιντς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στη θέση νο31 στον κόσμο, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) της αντιπάλου της Βικτορίγια Τόμοβα σε μόλις 75 λεπτά αγώνα. Με αυτήν τη νίκη, η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Νταγιάνα Γιαμστρέσκα – Αντονία Ρούζιτς. Η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε για ακόμα μια φορά την ανερχόμενη πορεία της στον κόσμο του τένις και αναμένεται με αγωνία η συνέχεια της πορείας της στο τουρνουά του Λιντς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Μεγάλη Εκδήλωση για την World Table Tennis Day 2025 στο Ηράκλειο της Κρήτης

Με το μήνυμα "πινγκ πονγκ για όλους, πινγκ πονγκ για μία καλύτερη ζωή" πραγματοποιείται μεγάλη εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης για την World Table Tennis Day 2025, με πρωταθλητές και δραστηριότητες που προωθούν τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πιστούς στο Αγιον Πέτρου

Ο Πάπας Φραγκίσκος απηύθυνε σημαντικά μηνύματα για την ειρήνη και τον αφοπλισμό κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής τελετής στον Αγιον Πέτρου, ευλογώντας τους πιστούς και αναφερόμενος σε παγκόσμια θέματα.

Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup και εκφράζει την υπερηφάνειά του για την επίδοσή τους.

Επιθέσεις στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για παραβίαση κατάπαυσης πυρός

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγορεί τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός που υποσχέθηκε ο Πούτιν, ενώ η Μόσχα ανακοίνωσε ότι απώθησε ουκρανικές επιθέσεις.