Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τη σορό ενός ανθρώπου κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Κολωνό, με την ταυτότητά του να παραμένει άγνωστη. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο στον Κολωνό, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τη σορό ενός ανθρώπου. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε γύρω στις 2:15 για τη φωτιά στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου στην Αθήνα, με την ταυτότητα του ανθρώπου να παραμένει άγνωστη.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνούνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ