Πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις στο Χάρκοβο από ρωσική αεροπορική επιδρομή

Μια νυχτερινή αεροπορική επίθεση από τη Ρωσία προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις μιας ιδιωτικής εταιρείας στο Χάρκοβο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης στη βορειοανατολική Ουκρανία. Αυτή ήταν μια ακόμα επίθεση από την Ρωσία, η οποία έχει χτυπήσει την περιοχή από την έναρξη του πολέμου το 2022.

Ο δήμαρχος ανέφερε μέσω Telegram: “Έχουμε μεγάλη πυρκαγιά. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων είναι επί τόπου και δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα μέχρι στιγμής”.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τη Μόσχα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγχαρητήρια στις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης για τα Χρυσά και Ασημένια Μετάλλια

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, συνεχάρη τις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης για τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η Επέτειος των 99 Χρόνων του ΠΑΟΚ

Σήμερα ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 99 χρόνια από την ιδρυσή του. Μια ματιά στην ιστορία του συλλόγου και τα επιτεύγματά του στο ποδόσφαιρο και την καλαθοσφαίριση.

Τραυματισμός Λεβαντόφσκι: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την κατάσταση του ποδοσφαιριστή

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την κατάστασή του, με αναμονή για την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Κυριάκος Βελόπουλος: Ανάσταση για την Ειρήνη και την Ομοψυχία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εύχεται Ανάσταση για την Ειρήνη και την Ομοψυχία, ενώ προσκαλεί σε ενότητα για την Ελλάδα και τους Έλληνες με την Ελληνική Λύση.