Νέα καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με επίσημη ενημέρωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να διευκρινίσει τον λόγο για τη νέα καταγγελία προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή δεν σχετίζεται με την προσωρινή αναστολή των πειθαρχικών ποινών του “ισχυρού άνδρα” του “τριφυλλιού”. Σύμφωνα με τους “ερυθρόλευκους” η νέα καταγγελία στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ αφορά χαρακτηρισμό κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς ανακριβών πληροφοριών, διευκρινίζεται ότι η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε, κατά την Πέμπτη 23.01.2025, στην κατάθεση καταγγελίας ενώπιον του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τις πρόσφατες από 20.01.2025 δυσφημιστικές αναρτήσεις του Δ. Γιαννακόπουλου, με τις οποίες κατήγγειλε δημόσια την Ε.Ο.Κ. ως “Εγκληματική Οργάνωση Καλαθοσφαίρισης”.

Δεν σχετίζεται, συνεπώς, με οιονδήποτε τρόπο με την προσωρινή αναστολή των πειθαρχικών του ποινών, την οποία φέρεται να έλαβε μόλις χθες ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου (Αθηνών, χωρίς την οιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και ενώ δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί ούτε καν τα σκεπτικά των προσβαλλόμενων αποφάσεων του Α.Σ.Ε.Α.Δ. (!)”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ελληνοτουρκικά: Οι Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αναφέρθηκε στην ελληνοτουρκική σχέση και τις προσπάθειες για επίλυση των διαφορών μέσω διαλόγου και συνεργασίας.

Αμπάς αντιδρά στις δηλώσεις του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς αντιδρά με σθένος στις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας, απορρίπτοντας κατηγορηματικά την ιδέα της απόκτησης ελέγχου και τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους.

Η Εθνική Γυναικών στο Μπρνο: Προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Τσεχία

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε για το Μπρνο για τον αγώνα με την Τσεχία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025. Οι παίκτριες εκφράζουν αισιοδοξία και προετοιμάζονται για μια δύσκολη αναμέτρηση, ενώ αναδεικνύουν την αλληλοϋποστήριξη ως το κύριο στοιχείο της ομάδας.

Οργισμένη αντίδραση του Νίκου Πλακιά κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Πλακιάς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να προτείνει προανακριτική επιτροπή για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, αναδεικνύοντας τις ευθύνες των κομμάτων για την τραγωδία στα Τέμπη.