Με ανακοίνωσή της η Μποαβίστα ανακοίνωσε την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ονιεμαέτσι, ο οποίος πέρασε 3,5 χρόνια στον σύλλογο του Πόρτο και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του Ονιεμαέτσι στον Ολυμπιακό χρεώθηκε με 2,5 εκατ. ευρώ και η Μποαβίστα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.
Η Μποαβίστα ενημέρωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του παίκτη Μπρούνο Ονιεμαέτσι, με κόστος 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, η ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο παίκτης μελλοντικά.
Ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι, ο οποίος έφτασε στη Μποαβίστα τον Αύγουστο του 2022, τερματίζει μια σύνδεση περίπου δυόμισι ετών με τον σύλλογο, έχοντας παίξει συνολικά 77 παιχνίδια.
Η ομάδα εύχεται στον παίκτη την καλύτερη προσωπική και επαγγελματική ευτυχία σε αυτό το νέο στάδιο της καριέρας του.