Ανακοίνωση Πανσερραϊκού: Πώληση Μπετανκόρ και Δανεισμός

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε σήμερα την πώληση του ποδοσφαιριστή Jefte Betancor στον Ολυμπιακό, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε τη συμφωνία για την παραμονή του Ισπανού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο Jefte Betancor, πρώτος σκόρερ της Super League 2024/25, θα παραμείνει στην ομάδα για να υποστηρίξει την προσπάθεια επίτευξης των στόχων της. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2024 και έχει σημειώσει 20 γκολ σε 36 συμμετοχές, καταρρίπτοντας φέτος διάφορα ρεκόρ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανακοινώθηκαν όλες οι ποινικές δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από τις ποινικές δικογραφίες που αφορούν το έγκλημα των Τεμπών και αντιδρά στις κατηγορίες για απόκρυψη.

ΠΑΣΟΚ: Κοινωνική Ευαισθησία για το πρόβλημα των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους

Το ΠΑΣΟΚ ζητά λήψη μέτρων με κοινωνική ευαισθησία για την επίλυση του προβλήματος των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, σε συνεργασία με τους φορείς της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κρεμλίνο: “Κενές νοήματος” οι δηλώσεις Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις με Πούτιν

Το Κρεμλίνο αντέδρασε στις δηλώσεις του Ζελένσκι που δήλωσε έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν, χαρακτηρίζοντάς τες "κενές νοήματος". Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας εξέφρασε αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του Ουκρανού προέδρου, ενώ ο Ζελένσκι αναθεώρησε τη θέση του τα τελευταία χρόνια. Η πιθανότητα διαπραγμάτευσης με τον Πούτιν και η αντίδραση του Κρεμλίνου έρχονται στο προσκήνιο.

Ανάλυση Υπουργού Προστασίας Πολίτη για τα Αποτελέσματα Ενδοοικογενειακής Βίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν το 2024.