Ο Αρτούρ Ζόρζε αποχωρεί από την Μποταφόγκο και πηγαίνει στην Αλ Ραγιάν

    Ο προπονητής Αρτούρ Ζόρζε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Μποταφόγκο, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 53χρονος τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Ραγιάν στο Κατάρ, αφήνοντας πίσω του μια επιτυχημένη πορεία με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας.
    
    Κάτω από την καθοδήγηση του, η Μποταφόγκο σημείωσε 21 νίκες, 15 ισοπαλίες και εννέα ήττες, κατακτώντας το Copa Libertadores και το πρωτάθλημα Βραζιλίας τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα διαδοχής του Ζόρζε βρίσκονται οι ονόματα των Τάτα Μαρτίνο και Ράφα Μπενίτεθ, που εξετάζονται για τη θέση του στην ομάδα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.