Αντιπαράθεση Τσουκαλά – Μαρινάκη: Η ευθύνη της ΕΡΤ και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο Κώστας Τσουκαλάς αναφέρει πως ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ πρέπει να απολογηθεί για τη χθεσινή ντροπιαστική εικόνα, αντί να κάνει μαθήματα αντιπολίτευσης και να κουνά το δάχτυλο, σε απάντησή του στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει ότι το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ χθες πρόβαλε την είδηση μετά από 37 λεπτά, ενώ τονίζει την ανάγκη για δικαιοσύνη και αλήθεια στην κοινωνία.

Ο Κώστας Τσουκαλάς υπογραμμίζει τη σημασία των μαζικών κινητοποιήσεων του ελληνικού λαού ως ένα μήνυμα ελπίδας απέναντι στην απάθεια, ενώ το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δηλώνει πως αντιμετωπίζει το αίτημα με σοβαρότητα και θεσμική προσήλωση.

Οι πρωτοβουλίες για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης συνεχίζονται, με σκοπό να φέρουν στο φως τις πραγματικές ευθύνες και να αντιμετωπίσουν τις προσπάθειες συγκάλυψης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ντόμινικ Σάντμπρουκ: Νέο λιμπρέτο για τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Ο ιστορικός Ντόμινικ Σάντμπρουκ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως συγγραφέας λιμπρέτου, γράφοντας μια όπερα για τη Μάργκαρετ Θάτσερ, στην οποία υπόσχεται μια "οικεία εξερεύνηση" της πολύπλοκης προσωπικότητας της πρώην πρωθυπουργού.

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο λήπτη να νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας. Ο δωρητής, ένας 3χρονος, έδωσε την απόφαση για δωρεά οργάνων μετά από τραγικό συμβάν.

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει τα αίτια του περιστατικού.

Πρώτες πληροφορίες από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες και τις εκρήξεις που ακολούθησαν.