Αντιδράσεις στην έλλειψη δικαιοσύνης: Φάμελλος αναφορικά με το έγκλημα στα Τέμπη

Αυτό που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα και παρατηρήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρουσίασε πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.Οι πολίτες εξέφρασαν ανησυχία και δυσαρέσκεια για την έλλειψη δικαιοσύνης και διαφάνειας στην Ελλάδα. Αυτό αποτελεί κρίσιμο ζήτημα όταν εκφράζεται ως κοινωνική αντίδραση. Ειδικότερα, έχει εγκατασταθεί στην ελληνική κοινωνία η ευθύνη του κ. Μητσοτάκη για την προσπάθεια συγκάλυψης που διεξάγεται όσον αφορά το έγκλημα στα Τέμπη, επεσήμανε ο Φάμελλος, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για “συνεννόηση με όλα τα προοδευτικά κόμματα αναφορικά με το σχέδιο συγκάλυψης”, το οποίο αποτελεί την ανταπόκριση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την “κοινωνική απαίτηση”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.