Αντάμα Σακό: Νέα ενίσχυση για την ΑΕΚ Χάντμπολ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (27/1) την απόκτηση του Γάλλου αριστερού ίντερ, Αντάμα Σακό, ενισχύοντας έτσι την ανδρική ομάδα χάντμπολ της. Ο υψηλόσωμος (1,96μ.) αθλητής με πλούσια πορεία στην Ευρώπη, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σλοβακία με την Tatran Presov.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σακό αναφέρθηκε θετικά για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, εκφράζοντας τη χαρά του για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα και την Αθήνα. Επίσης, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Γάλλο προπονητή της ΑΕΚ, Φρεντερίκ Μπουζόν, και την προηγούμενη επιτυχημένη πορεία του στο EHF European Cup.

Με την απόκτηση του Αντάμα Σακό, η ΑΕΚ ενισχύει το ρόστερ της και δείχνει φιλοδοξίες για μεγάλες επιτυχίες στο χάντμπολ. Καλώς όρισες, Αντάμα Σακό, στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.