Μια αγωνιστική βόμβα έπεσε στην Premier League με τον αγώνα Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ να ολοκληρώνεται ισόπαλος 1-1. Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε νωρίς με τον Ράμσεϊ, αλλά η Άστον Βίλα αντέδρασε και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Έμερσον στο 70′. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για τη Γουέστ Χαμ στη μάχη της για αποφυγή υποβιβασμού.
Από την άλλη, η Τότεναμ υπέστη μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τη Λέστερ με 2-1. Παρά το γκολ του Ριτσάρλισον στο ημίχρονο, οι “σπερς” δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην αντεπίθεση της Λέστερ και γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Premier League ήταν τα εξής:
Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 1-1
Τότεναμ – Λέστερ 1-2
Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0
Μπράιτον – Έβερτον 0-1
Λίβερπουλ – Ίπσουιτς 4-1
Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 1-3
Γουλβς – Άρσεναλ 0-1
Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 3-1
Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 1-2
Φούλαμ – Μάντσεστερ Γ. 2-1
Η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ βρίσκεται στην 16η θέση με μόλις 24 βαθμούς, αγνοώντας τη νίκη από τις 15 Δεκεμβρίου.