Αγνοούμενος από τη Λάρισα: Ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου

Ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου από τη Λάρισα παραμένει αγνοούμενος από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς, χωρίς κανένα ίχνος ζωής. Η οικογένειά του ανησυχεί και περιμένει νέα που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε ότι πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση και τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ενημερωμένοι αλλά σχηματίζουν άποψη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Βασίλης είναι ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπά τη δουλειά του και προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με την οικογένεια του, ο Βασίλης είχε βγει για μια βόλτα κοντά στις όχθες του Πηνειού στις 30 Δεκεμβρίου, όπως συνήθιζε, αλλά δεν επέστρεψε. Η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στην περιοχή γύρω από τον ποταμό, ενώ δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο εκείνη την ημέρα.

Παρά τις έρευνες που διεξάγουν οι Αρχές, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να εξηγεί την εξαφάνιση του Βασίλη. Ο κ. Τσούκαλης τόνισε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν δημόσια, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται τόσο από την αστυνομία όσο και από τη δική του πλευρά.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Η Μπάγερν “σάρωσε” την Αρμάνι Μιλάνο με 87-70 στη Euroleague

Η Μπάγερν επικράτησε με 87-70 επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague, μετατρέποντας μια ισορροπημένη αναμέτρηση σε ξεκάθαρη νίκη χάρη σε εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μεγάλη έκπληξη στο Coppa Italia: Η Μπολόνια νίκησε την Αταλάντα 1-0

Η Μπολόνια κατάφερε να επικρατήσει της Αταλάντα με 1-0 στο Coppa Italia, με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη να έχει καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ζελένσκι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η επιστροφή του Τραμπ στο Λευκό Οίκο αναζωπύρωσε τα σενάρια για επικείμενες διαπραγματεύσεις.