Ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου από τη Λάρισα παραμένει αγνοούμενος από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς, χωρίς κανένα ίχνος ζωής. Η οικογένειά του ανησυχεί και περιμένει νέα που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε ότι πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση και τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ενημερωμένοι αλλά σχηματίζουν άποψη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Βασίλης είναι ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπά τη δουλειά του και προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια.
Σύμφωνα με την οικογένεια του, ο Βασίλης είχε βγει για μια βόλτα κοντά στις όχθες του Πηνειού στις 30 Δεκεμβρίου, όπως συνήθιζε, αλλά δεν επέστρεψε. Η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στην περιοχή γύρω από τον ποταμό, ενώ δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο εκείνη την ημέρα.
Παρά τις έρευνες που διεξάγουν οι Αρχές, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να εξηγεί την εξαφάνιση του Βασίλη. Ο κ. Τσούκαλης τόνισε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν δημόσια, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται τόσο από την αστυνομία όσο και από τη δική του πλευρά.