Σκορσέζε και Ντι Κάπριο στην κινηματογραφική μεταφορά του The Devil in the White City

Ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου “The Devil in the White City”, το οποίο πρόσφατα απέκτησε τα δικαιώματα η 20th Century, σύμφωνα με ανακοίνωση του Deadline.

Το βιβλίο του Ερικ Λάρσον, με τίτλο “The Devil in the White City: Murder, Magic, and Madness at the Fair That Changed America”, που κυκλοφόρησε το 2004, αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία που λαμβάνει χώρα το 1893 στο Σικάγο. Ακολουθεί τον δολοφόνο Χ.Χ. Χολμς καθώς εκμεταλλεύεται την ευκαιρία της World’s Fair για τις απάνθρωπες πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, ενώ αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα συμμετέχει επίσης στην παραγωγή μαζί με τους παραγωγούς Στέισι Σερ, Ρικ Γιορν και την Τζέννιφερ Ντέιβισον από την Appian Way Productions.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιτυχημένος Πρώτος Ημιμαραθώνιος για Ρομπότ στο Πεκίνο

Δεκάδες ρομπότ συμμετείχαν στον πρώτο ημιμαραθώνιο αφιερωμένο σε αυτά στο Πεκίνο, ενώ οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της τεχνολογίας.

Η Θεία Λειτουργία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τήνο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, ενώ ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος απηύθυνε σημαντικά λόγια προς τον Πρωθυπουργό.

Η Απίστευτη Πορεία του Ριβάλντο στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου

Γιορτάζοντας τα 53α γενέθλιά του, ο Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, γνωστός ως Ριβάλντο, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική πορεία με τίτλους και διακρίσεις σε διάφορες ομάδες και πρωταθλήματα.

Νέα δραματική σειρά του Netflix με την Σερένα Γουίλιαμς

Το Netflix ανακοίνωσε τη νέα δραματική σειρά "Carrie Soto is Back" με τη Σερένα Γουίλιαμς ως εκτελεστική παραγωγό, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ και με θέμα τον κόσμο του τένις.