Νέα μεταγραφή στον Άρη: Συμφωνία για τον Μαμαντού Νινγκ

Μετά την απόκτηση του Κλέιτον Ντιαντί το περασμένο καλοκαίρι αλλά και την επικείμενη άφιξη του Βραζιλιάνου Ντουντού από την Τσέρνο Μόρε Βάρνας, ο Άρης έφτασε σε προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή του Μαμαντού Νινγκ.Πρόκειται για 18χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της Εσπουάρ ντε Γκουεντιαγούεϊ, σύλλογο στον οποίο ανήκε και ο 17χρονος Ντιαντί. Με ύψος 1,80μ., ο Νινγκ αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός χαφ αλλά έχει παίξει και στα αριστερά της επίθεσης. Έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της εθνικής Ελπίδων της Σενεγάλης κι αναμένεται να υπογράψει, όπως είχε κάνει και ο Ντιαντί και πρόκειται να κάνει και ο 22χρονος Ντουντού, πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στην Ουάσιγκτον: Ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 θυμάτων αεροπορικής σύγκρουσης

Οι ομάδες έρευνας ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανάκτηση των συντριμμιών των αεροσκαφών.

Νέα πρόταση του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Τραμπ παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με τον Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει την Ιστορία.

ΗΠΑ απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων για την υποστήριξη της αϊτινής αστυνομίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν άμεσα τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων που διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση πολυεθνικής δύναμης, η οποία υποστηρίζει την αϊτινή αστυνομία στην αντιμετώπιση των συμμοριών.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.