Ισραήλ: Απελευθέρωση Παλαιστίνιου Κρατούμενου μετά από Δεκαετίες

Σήμερα, το Ισραήλ ανακοίνωσε την απελευθέρωση του Παλαιστίνιου κρατούμενου Μοχάμεντ Τους, ο οποίος ήταν φυλακισμένος εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Ο Τους, μέλος της Φάταχ, ιδρυτικού κινήματος του Γιάσερ Αραφάτ, βρίσκεται στη λίστα των κρατουμένων που απελευθερώθηκαν σε αντάλλαγμα με Ισραηλινούς ομήρους που κρατούσαν οι οργανώσεις Χαμάς και Ισλαμική Τζιχάντ.

Ο Μοχάμεντ Τους, σε ηλικία 69 ετών, είχε συλληφθεί το 1985 και αποτελούσε έναν από τους παλαιότερους κρατουμένους. Η απελευθέρωσή του αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Παλαιστινιακή κοινότητα και τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νίκη της Χέρενφεν επί της Αλμέρε Σίτι και αποτελέσματα Eredivisie

Η Χέρενφεν επικράτησε 2-1 της Αλμέρε Σίτι στην Eredivisie, ενώ δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Συναρπαστική αγωνιστική βραδιά στα πλέι-οφ του NBA

Συναρπαστικές αναμετρήσεις στα πλέι-οφ του NBA με εντυπωσιακές επιδόσεις από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ουκρανία: Ζελένσκι κατηγορεί Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός, ενώ προτείνει παράταση της κατάπαυσης για 30 ημέρες μετά το Πάσχα.

Ανάλυση: Αύξηση κίνησης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου εν όψει του καλοκαιριού

Η κίνηση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου αυξάνεται ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, με σταθερή αύξηση των πτήσεων από και προς το εξωτερικό. Ο αερολιμενάρχης προβλέπει ότι ο τουρισμός θα διατηρήσει υψηλά επίπεδα και φέτος, με προοπτική μικρής αύξησης σε σχέση με την περασμένη χρονιά.