Εμμανουήλ Καραλής: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μίτινγκ κλειστού της Ρουέν στη Γαλλία, αφήνοντας το στίγμα του στην πρώτη θέση με εντυπωσιακά 5,85μ. στο άλμα επί κοντώ. Αυτή η επίδοση αναδεικνύει τον Έλληνα άλτη ως τον κορυφαίο στον κόσμο για το 2025, αφού κανένας άλλος δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτό το ύψος.

Ξεκινώντας από τα 5,55μ. και φτάνοντας στα 5,85μ. με εξαιρετική επίδοση, ο Καραλής απέδειξε την ανωτερότητά του στον τομέα του άλματος επί κοντώ. Ακόμα και στα 5,91μ. όπου αντιμετώπισε δυσκολίες, ο Έλληνας αθλητής παρέμεινε στην κορυφή, αφήνοντας τους ανταγωνιστές του πίσω.

Ο Γάλλος Μπαπτίστ Τιερί κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 5,75μ., ενώ ο Αμερικανός Σαμ Κέντρικς ακολούθησε με την ίδια επίδοση. Ωστόσο, ο Καραλής έδειξε ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής του αθλήματος στον παγκόσμιο χώρο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Η Μπάγερν “σάρωσε” την Αρμάνι Μιλάνο με 87-70 στη Euroleague

Η Μπάγερν επικράτησε με 87-70 επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague, μετατρέποντας μια ισορροπημένη αναμέτρηση σε ξεκάθαρη νίκη χάρη σε εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μεγάλη έκπληξη στο Coppa Italia: Η Μπολόνια νίκησε την Αταλάντα 1-0

Η Μπολόνια κατάφερε να επικρατήσει της Αταλάντα με 1-0 στο Coppa Italia, με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη να έχει καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ζελένσκι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η επιστροφή του Τραμπ στο Λευκό Οίκο αναζωπύρωσε τα σενάρια για επικείμενες διαπραγματεύσεις.