Συγκλονισμένος ο Αντώνης Αντωνιάδης για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου

Οι δυο τους ήταν φίλοι κι “αδέρφια” για έξι δεκαετίες. Από τότε που έσμιξαν ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό και παρέμειναν αχώριστοι για πάρα πολλά χρόνια, ακόμη κι όταν “κρέμασαν” τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο “ψηλός” του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν συγκλονισμένος απ’ την απώλεια του -“Διόσκουρού” του όλα αυτά τα χρόνια- Μίμη Δομάζου.

Έχοντας εισαχθεί κι ο ίδιος στο ΓΝΑ από το απόγευμα της Τετάρτης (22/1) με συμπτώματα πνευμονίας, ενημερώθηκε για το θάνατο του “στρατηγού” και τα λόγια του στο προσωπικό μήνυμά του συγκλονίζουν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αντωνιάδη:

“Με οδύνη και συγκίνηση έμαθα για την αβάσταχτη απώλεια.

Είμαι συγκλονισμένος από το θάνατο του στενού μου φίλου σχεδόν έξι δεκαετιών, του μυθικού αθλητή και σπουδαίου ανθρώπου Μίμη Δομάζου ο οποίος είναι σύμβολο όχι μόνο του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και μιας ολόκληρης εποχής.

Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί.

Ήταν, είναι και θα είναι ο εκφραστής της αστείρευτης θέλησης , της σκληρής προσπάθειας και του διαρκούς αγώνα στο δρόμο για την κορυφή.

Έζησα μαζί του στιγμές αθλητικού μεγαλείου στα γήπεδα αλλά και τη σοφία του και την παιδική αθωότητά του στη συνέχεια, μέσα από την καθημερινή μας παρέα που οδήγησε πολλούς να πουν “μα είστε συνεχώς μαζί, όλα αυτά τα χρόνια;”

Η σκέψη μου και όλη μου η αγάπη είναι αυτή τη στιγμή στη σύζυγό του Ηώ και στις κόρες του Πόπη, Ουρανία και Ευαγγελία.
Αντίο μοναδικέ μου φίλε…”

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.