Ο Μαρτίν Ανσέλμι και η νέα του αρχή στην Πόρτο

 Ο Μαρτίν Ανσέλμι, γνωστός ως ο “Αμορίμ της Αργεντινής”, μαζί με τέσσερις συνεργάτες του, αναμένεται το πρωί του Σαββάτου (25/1) στο Πόρτο. Ο Αργεντινός προπονητής αποχώρησε από την Κρουζ Αζούλ και ταξιδεύει από την Πόλη του Μεξικού στο Πόρτο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη. Παρά τις οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε η προηγούμενη ομάδα του, η Πόρτο φρόντισε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο (25/1) ως ο νέος προπονητής της. Ο Μαρτίν Ανσέλμι ταξιδεύει με τους βοηθούς του Φακούντο Ορέχα και Λουίς Παστούρ, τον γυμναστή Ντιέγκο Μποταιόλι και τον προπονητή τερματοφυλάκων Ντάριο Ερέρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.