Αναμένεται μεταφορά καταδικασμένου σε θάνατο στη Γαλλία

Ο 61χρονος Σερζ Ατλαουί, γάλλος υπήκοος που είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 2007 στην Ινδονησία για διακίνηση ναρκωτικών, αναμένεται να μεταχθεί στη Γαλλία στις 4 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο ινδονήσιος υπουργός αρμόδιος για τις δικαστικές υποθέσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα, Γιουσρίλ Ίζα Μαχέντρα.

Σε ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία μεταφοράς του κρατούμενου που παρέμενε στη φυλακή για 17 χρόνια, ο υπουργός ανέφερε ότι η μεταφορά έχει προγραμματιστεί για την 4η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το αίτημα της γαλλικής κυβέρνησης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.