Κατηγορίες και αντικρουόμενες απόψεις: Η αντιπαράθεση Φλωρίδη – Βελόπουλου

Σε μια πολιτική αντιπαράθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης αντέδωσε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο την κατηγορία της “Πρακτικής Γκέμπελς”. Αναφέροντας την υπόθεση της μετακίνησης των ιατροδικαστών στο δυστύχημα των Τεμπών, ο κ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει ερευνηθεί και λήξει, κατηγορώντας τον κ. Βελόπουλο ότι εσκεμμένα ψεύδεται.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε στις αναφορές του κ. Βελόπουλου σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, κατηγορώντας τον για “εμπόριο φόβου”. Υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι ασφαλισμένη σε Ͽλα τα επίπεδα, ο κ. Φλωρίδης επέκρινε την προσπάθεια εκμετάλλευσης του φόβου του κόσμου από τον κ. Βελόπουλο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ενίσχυση Περιφερειακής Οικονομίας: Συνεργασία Επιμελητηρίων

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, επισημαίνει την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ επιμελητηρίων για την ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας.

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.