Το μεσημέρι της Πέμπτης, επεισόδια σημειώθηκαν στον E-65, έξω από την Καρδίτσα, με τη συμμετοχή αγροτών που διαμαρτύρονται για τα προβλήματά τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους αγρότες να προχωρήσουν με τα πόδια, γεγονός που προκάλεσε ένταση στην περιοχή.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Καρδίτσας και της περιοχής των Φαρσάλων, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο του Ε65. Τα τρακτέρ τους κατακλύζουν τον παράπλευρο δρόμο, όπως αποφασίστηκε στην πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτικών ομοσπονδιών και συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Παλαμά.
Τα πρώτα τρακτέρ έφτασαν λίγο μετά τις 12:30, με αγρότες να συνεχίζουν να συνέρχονται από διάφορες κοινότητες. Στόχος της κινητοποίησης είναι να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα προβλήματα και τις απαιτήσεις του αγροτικού κόσμου.
Σημειώνεται ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από νωρίς στην περιοχή, μπλοκάροντας την είσοδο και την έξοδο από τον Ε65.
Τα αιτήματα των αγροτών περιλαμβάνουν την αναπλήρωση του χαμένου αγροτικού εισοδήματος, μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, αποζημιώσεις για ζημιές, και αλλαγές στον κανονισμό του ΕΛΓΑ.
Επιπλέον, οι αγρότες της Λάρισας ζητούν αποζημιώσεις για τις ζημιές από τις φυσικές καταστροφές, έργα υποδομής για την αντιπλημμυρική θωράκιση, και επαναλειτουργία εργοστασίων που σχετίζονται με την παραγωγή τους.